MAC BEAUTY FAQ

Is het nodig om een primer aan te brengen voordat je foundation aanbrengt?

WAAROM EEN PRIMER AANBRENGEN?

Primer wordt vaak een basis voor Foundation of een Foundation primer genoemd. Zij worden meestal gebruikt om een gecontroleerde matte afwerking te verkrijgen. Het is niet nodig om een Primer te gebruiken vóór de foundation, maar toch zijn er veel voordelen aan het toevoegen van dit product aan je make-up bag. Het hangt allemaal af van je huidtype, je huidproblemen en de finish die je wenst. Elk van deze kenmerken zal bepalen welk type formule je zou kiezen om in uw schoonheidsritueel op te nemen.
Als je primer huidverbeterende ingrediënten bevat, zoals iriserende stoffen of mica, denk er dan aan dat dit betekent dat je een glanzend effect onder je make-up krijgt. Dit zal de afwerking van uw foundation en andere producten die u erover aanbrengt, beïnvloeden.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN PRIMER?

Er zijn verschillende voordelen die de textuur van je huid en de slijtage van uw foundation verbeteren. De magie van dit productlaagje betekent dat het ook de draagbaarheid van alle andere gezichtsmake-up zal verbeteren. Primers zijn het geheim van make-up artiesten om een long-wearing foundation te krijgen voor professionele situaties en in het echte leven! Zie ze als je filter voor de hele dag.
In het algemeen M·A·C Primers zijn ontworpen om de textuur en de teint van de huid te verbeteren. Dankzij de speciale multifunctionele ingrediënten in één flesje, kunnen deze producten jouw huidproblemen op verschillende manieren aanpakken. Vaak zijn ze in staat lijntjes en imperfecties te vervagen, olie onder controle te houden en tegelijkertijd als vochtinbrenger te fungeren.s Sommige M·A·C primers verminderen zelfs roodheid dankzij actieve ingrediënten zoals moerbeiwortel en algenextracten. Ze egaliseren ook pigmentvlekken dankzij vitaminen en gentiaanwortel. Denk na over de prioriteiten van uw huid en u zult een product kunnen vinden dat op u is afgestemd.M·A·C’S TOP PRIMERS VOOR ONDER UW FOUNDATION(S)

Breng een M∙A∙C primer op uw huid aan vóór uw make-uproutine om te profiteren van de voordelen van hun lichte textuur: Het vervaagt de poriën, hydrateert en perfectioneert de huid.

Prep + Prime Skin Refined ZonePrep + Prime Natural RadiancePREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Moisture Infusion
Prep + Prime Skin Refined ZonePrep + Prime Natural Radiance PREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Moisture Infusion

Vervaagt poriën

-

Controleert onmiddellijk de zichtbaarheid van olie

-

Maakt het gezicht glad

€22,50

SHOP NU

Illuminating primer

-

Hydraterend

-

Voor alle huidtypen

€40,50

SHOP NU

Vervaagt poriën

-

Controleert onmiddellijk de zichtbaarheid van olie

-

Matte finish

€30,50

SHOP NU

Hydraterend

-

Hydrateert de huid

-

Voor alle huidtypen

€40,50

SHOP NU

HOE BRENG JE EEN PRIMER AAN?

Gebruik slechts een kleine hoeveelheid primer voordat u verder gaat met uw make-up. Breng de primer enkel aan op de plekken waar u het nodig hebt. Dit zal je helpen om de hoeveel product te verminderen en uw geld te besparen. Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig verdeelt op de plaatsen waar u de primer gebruikt, want u wilt niet dat uw make-up eroverheen stolt.

Breng een kleine hoeveelheid van de door u gekozen primer aan op de T-zone voor een photoshop-beauty effect. De ingrediënten van deze primer helpen grove poriën en oneffenheden te optisch vervagen. Zoals bij elke routine voor huidverzorging, gebruik je je vingers om het product aan te brengen. Dankzij de warmte van je vingers zal het product op de huid smelten en kan je makkelijk bepalen hoeveel je aanbrengt. Een kwast kan te veel van het product opnemen waardoor het minder product op de huid kan aanbrengen.

VERVANGEN PRIMERS HUIDVERZORGING?

Hoewel een Primer vochtinbrengende bestanddelen kan bevatten, kan het nodig zijn om een kleine hoeveelheid van uw vochtinbrengende crème te blijven gebruiken voor extra hydratatie of huidverzorging. Zodra je het resultaat ziet van je volledige make-up look, zal je niet meer zonder deze primer kunnen.
Huidverzorgingsproducten moet spaarzaam worden aangebracht onder de door jouw gekozen primer.

Huidverzorgingsproducten beïnvloedt de eigenschappen van elk product dat daarbovenop wordt aangebracht. Als je een drogere huid hebt en rijke huidverzorgingsproducten gebruikt, gebruik dan enkel een kleine hoeveelheid product op jouw wangen en vermijd de T-zone. Voor elke make-up routine werken producten op gelbasis het beste onder make-up, omdat ze hydrateren en gladmaken zonder het extra gewicht van een normale crème. Door onder je make-up kleine hoeveelheden gel-gebaseerde huidverzorging te gebruiken, werkt je primer zoals het hoort. U kunt dan terugvallen op een rijkere huidverzorgingsroutine voor ’s nachts. De huid herstelt zich gedurende de nacht, Dit betekent dus dat je het beste haalt uit de rijkere ingrediënten.
ONTDEK ALLE PRIMERSDEZE VRAGEN KUNNEN JE OOK INTERESSEREN