KOOP DE LIPSTICK
DIE 100% TERUG GEEFT

100% van de verkoopprijs van VIVA GLAM Lipsticks (excl. BTW) wordt gedoneerd aan lokale organisaties die strijden voor een gezonde toekomst en gelijke rechten voor iedereen. Sinds 94’ heeft M∙A∙C VIVA GLAM wereldwijdmeer dan $500.000.000 opgehaald!

“A RED LIP IS MY LOOK QUE
NO FALLA – EL ROJO SIEMPRE
FUNCIONA! THIS FIERY SHADE
EMBODIES WHO I AM, AND I HOPE
YOU LOVE IT AS MUCH AS I DO.”

DE NIEUWE

LIMITED EDITION VG26

We vieren 26 jaar M∙A∙C VIVA GLAM – een exclusieve vurig rode Matte Lipstick kleur sluit zich aan bij onze filantropische lineup – slechts voor een beperkte tijd.

KOOP DE LIPSTICK DIE 100% TERUG GEEFT

GET INSPIRED, COMO ALÍ

Laat je lippen er subliem uit zien voor een goed doel met M·A·C VIVA GLAM starring Rosalía.

CHANGING LIVES
SINCE '94

Meer dan 9 713 subsidies gegeven aan 1 818
organisaties in 92 landen.

Meer dan $500.000.000
opgehaald wereldwijd!

Meer dan 19 miljoen levens
zijn veranderd wereldwijd.

MEER INFORMATIE

VIVA GLAM GEEFT 100% TERUG

Als je een VIVA GLAM Lipstick koopt, doneer je 100% (excl. BTW) van de verkoopprijs aan lokale organisaties die vrouwen en meisjes, de LGBTQIA+ gemeenschap en mensen die leven met of getroffen zijn door HIV/AIDS ondersteunen.

EMPOWERING
WOMEN AND GIRLS

M·A·C VIVA GLAM werkt samen met lokale organisaties om te strijden voor gelijke rechten en een gezonde toekomst voor vrouwen en meisjes, met name op het gebied van voorlichting over seksuele gezondheid.

Supporting
the LGBTQIA+
COMMUNITY

M·A·C VIVA GLAM elimineert het stigma en vecht voor de empowerment van de LGBTQIA+ gemeenschap, met name het helpen van dakloze LGBTQIA+ jongeren naast regionale organisaties.

FIGHTING
HIV/AIDS

M·A·C VIVA GLAM zet onze missie voort en bekrachtigt onze inzet om een einde te maken aan HIV/AIDS, één VIVA GLAM lipstick per keer.

HELPING THOSE
AFFECTED BY COVID-19

Dit jaar heeft het M·A·C VIVA GLAM Fonds 10.000.000 USD gedoneerd aan meer dan 250 lokale organisaties over de hele wereld om kwetsbare gemeenschappen die getroffen zijn door COVID-19 te ondersteunen. Ontmoet onze frontline partners die op lokaal niveau werken aan het creëren van globale verandering.

SHOP NU
26 YEARS OF GIVING A GLAM!

De glamoureuze hoogtepunten, legendarische gezichten en iconische tinten uit de feelgood geschiedenis van M·A·C VIVA GLAM. NAAR DE TIJDLIJN

TINTEN DIE 100% TERUG GEVEN

Nu zijn er vier manieren om op een stijlvolle manier terug te geven! Vuurrode VG26 Lipstick sluit zich aan bij onze filantropische lineup – voor een beperkte tijd.

ROSALÍA’S LOOK

Geef je look een full face impact met de producten en tinten die Rosalía in VIVA GLAM 26 draagt.