MAC BEAUTY FAQ

HOE BRENG JE BRONZER AAN?

De penseeltechniek is belangrijk om de gewenste afwerking voor je gebruinde huid te krijgen, of je nu een natuurlijke, stralende look wil of een meer gedefiniëerde, glanzende look. Bronzers zijn bedoeld om de huid een warme uitstraling te geven, zodat je make-up er als een zongebruinde look uitziet. Ze worden vaak om meer definitie te geven aan het gezicht. Bronzers vind je in verschillende vormen: in poedervorm, als vloeibare variant of crème. Het assortiment van M·A·C heeft een ruim aanbod van kleuren voor lichte tot donkere huidtinten.

WELKE SOORT BORSTELS KUN JE GEBRUIKEN VOOR BRONZING POEDERS?

Om een formule te gebruiken als onderdeel van je schoonheidsroutine, moet je de juiste kwast vorm en vezel kiezen. Afhankelijk van de stijl van uw make-up, kan je kiezen uit een verscheidenheid van make-up kwasten om bronzer aan te brengen.
M·A·C Make-up kwasten zijn er in alle soorten en maten, waarmee je het product op verschillende gebieden kan aanbrengen en verschillende finishes kan creëren. Poederkwasten worden het meest gebruikt om bronzer aan te brengen, maar vermijd puntige kwasten. Ga voor borstels met een groter oppervlak of een schuine vorm voor een optimaal resultaat. Borstels met synthetische haartjes nemen iets meer product opnemen dan degene met meer traditionele haartjes. Tegenwoordig promoten de meeste cosmeticamerken synthetische hulpmiddelen.

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN BRONZER?

De formules van bronzers kunnen mat, satijnachtig of glazend zijn. Hoe meer product, hoe glanzender ze op de huid zijn. Matte bronzer is de beste optie om te contouren. De satijnen finish is een evenwichtige mix van frost en mat. Dit zijn de meer veelzijdige afwerking die je op je gezicht kan creëren.

Om een formule te kiezen, moet je rekening houden met je huidtype. Een vette huid heeft een poederbronzer nodig, en een normale huid kan kiezen op basis van haar make-upvoorkeuren. Crèmes zouden het beste zijn voor een vochtarme of droge huid terwijl vloeibare bronzers goed zijn voor gemengde huidtypes. Kies een kleur die ongeveer 2-3 tinten donkerder is dan jouw huidskleur. Voor koele huidtinten werkt een rijkere, warme tint het best, terwijl voor warmere huidtinten een goudkleurige bronzer het best werkt. Donkere huidtinten kunnen zich richten op gebruinde highlights om de natuurlijke contouren van het gezicht te accentueren.M·A·C’S WEETJES OVER BRONZERS

Bronzers zijn onze magische truc om definitie en warmte te geven aan het gezicht. In combinatie met een highlighter zijn ze je geheime wapen voor een stralende look.

Bronzing Powder129SH SYNTHETISCHE PENSEEL VOOR POEDERBLUSHMineralize SkinfinishMINERALIZE SKINFINISH NATURAL BRONZER
Prep + Prime Skin Refined ZonePrep + Prime Natural Radiance PREP + PRIME PORE REFINER STICKPrep + Prime Moisture Infusion

Skin sheer

-

Natuurlijke kleur en highlights

-

Sun-kissed look

€ 29,50

SHOP NU

Volledig afgeronde vorm

-

Multifunctionele borstel

-

Draagbaar

$37.00

SHOP NU

Multi-mineralen complex

-

Glanzende finish

-

Fluweelzacht

€ 35,00

SHOP NU

Helpt om te contouren en meer dimensie toe te voegen

-

Luxueus, langzaam gebakken poeder

-

Voor een breed scala huidtinten

€ 35,00

SHOP NU


INTEGREER JE BRONZER IN JE MAKE-UP ROUTINE

Begin met het voorbereiden van de basis met huidverzorging en foundation. Breng de foundation gelijkmatig over het hele gezicht aan. M·A·C Studio Fix Fluid is de perfecte basis. Je kunt vlekken in je bronzer voorkomen door de basis aan te brengen met een foundationkwast en te beginnen op de jukbeenderen, daarna lichtjes laten overlopen naar de randen van het gezicht toe. Begin niet met foundation onder de jukbeenderen. Zo krijg je een overmatige hoeveelheid product op de de verkeerde plaatsen. De bronzer zal op die plaatsen blijven liggen en zo krijg je barsten in je make-up. Je kunt het gezicht ook besprenkelen met een face mist en de foundation uitwrijven voordat je concealer aanbrengt om lijntjes of overtolligheden te verwijderen. Zorg voor extra dekking door een concealer aan te brengen waar nodig.
Is bronzer gebruiken nieuw voor je? Gebruik dan een crèmebronzer om fouten makkelijk te kunnen corrigeren. Als je te veel bronzer aanbrengt, kan je een foundationkwast gebruiken om een deel van het overtollige weg te werken.DE BELANGRIJKSTE GEHEIMEN OM JE BRONZER AAN TE BRENGEN

Dit zijn enkele tips om een meer natuurlijke gebruinde look te creëren: Gebruik de klassieke grote, pluizige kwast met een satijnachtige bronzer en breng de bronzer met ronddraaiende bewegingen aan op het gezicht. Begin onder het jukbeen en ga met het penseel zachtjes langs de zijkanten van het gezicht, de bovenkant van het voorhoofd en een tikje over de neus en de wangen. Deze plaatsing geeft dimensie aan het gezicht. Pas op dat je de kaaklijn Pas op dat je de kaaklijn niet te veel product aanbrengt langs de kaaklijn, want dat kan een lijn creëren die er niet goed uitziet in het daglicht op op camera. Breng een beetje blush aan op de hoge punten van de wangen en een beetje glanzende highlight om de look af te maken.
Voor zachte, ronde borstels gebruik je een cirkelvormige beweging over het hele gezicht. Schuine borstels en borstels van korte, dichtere vezels moeten meer een zijwaartse, drukkende of polijstende beweging maken. Dit soort borstels zijn het beste om te contouren. Onthoud dit: make-up kwasten zijn gemaakt om al het werk voor je te doen. Houd het penseel lichtjes vast en gebruik de vorm of de punt van het penseel om de huid zachtjes aan te raken. Vraag hulp aan een make-upartieste als je moeite hebt om de bronzer aan te brengen.
ONTDEK ALLE M·A·C GEZICHTSPOEDERSDEZE VRAGEN KUNNEN JE OOK INTERESSEREN