LEVERING


VERWERKING BESTELLING, LEVERING EN VERZENDKOSTEN

Alle bestellingen worden alleen op werkdagen verwerkt en verzonden, maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van belangrijke feestdagen.

Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag worden verwerkt op de volgende werkdag.

TOTAAL VAN UW BESTELLING     

STANDAARD
3-5 WERKDAGEN

Klik & Haal het op

Alle bestellingen GRATIS GRATIS

Standaardbestellingen: € 3,95 uniform tarief voor standaard verzending. Bestellingen die voor 14:00 worden geplaatst, worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. Bestellingen die na 14:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt.

Click & Collect: You can pick up your order in one of the UPS pick-up points after 2 - 3 business days. This option is free. Your order will be shipped 2-3 business days after your order was placed. You will receive an e-mail once your order is ready to be picked up.

GESCHATTE BEZORGDATUM

We doen ons uiterste best om, voor jouw gemak, een zo nauwkeurig mogelijke schatting te maken. Zodra uw bestelling is verstuurd, verwijzen wij u naar de trackinginformatie in uw e-mailbevestiging voor de meeste recente details over de bezorging. Gebruik het verstrekte trackingnummer om uw pakket online te volgen. Let op: De verwachte leveringsdatum is alleen van toepassing op artikelen die uit voorraad leverbaar zijn en is mogelijk niet beschikbaar. Levering van uitverkochte artikelen is afhankelijk van beschikbaarheid. De verstrekte data zijn schattingen en kunnen veranderen.

REGELS EN BEPERKINGEN VOOR VERZENDING

Wij leveren elke bestelling volgens de leveringsoptie die u tijdens de bestelprocedure heeft gekozen.

Alle bestellingen worden verwerkt en verzonden op werkdagen, van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen). Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden de volgende maandag verwerkt.

Het is helaas niet mogelijk om buiten België te bezorgen.

Elke levertijd is een schatting. We doen ons uiterste best om, voor jouw gemak, een zo nauwkeurig mogelijke schatting te maken. Bestellingen kunnen in één van meer verzendingen worden geleverd.

M∙A∙C is niet aansprakelijk voor een vertraagde levering veroorzaakt door derden. Uw pakket bevat alle benodigde informatie om de producten te retourneren.

Voor sommige artikelen en bestellingen moet bij bezorging een handtekening gezet worden. Als u er niet bent tijdens de bezorging, laat de leverancier een telefoonnummer of berichtje achter met een alternatieve leveringsmethode. Om een ​​veilige bezorging te garanderen en er zeker van te zijn dat uw bestelling in goede staat wordt bezorgd, mag de leverancier uw bestelling niet afleveren als u er niet bent.

Wij nemen alle voorzorgsmaatregelen om op het genoemde adres te leveren. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor het niet leveren of een onjuiste levering in geval van onjuist ingevulde informatie.

Uw M∙A∙C online bestelling wordt geleverd op de bestemming die u het beste uitkomt. Met onze KLIK & HAAL HET OP-service kunt u de bestelling bij een gewenste ophaallocatie laten bezorgen.

HOE WERKT HET?

1. Select the option Click & Collect during checkout
2. Select your preferred pick-up point
3. Haal uw bestelling op wanneer het u uitkomt. Vergeet niet om uw legitimatie mee te nemen.

VERZENDINGEN NAAR INTERNATIONALE ADRESSEN

Wij kunnen momenteel geen bestellingen accepteren die gefactureerd of verzonden worden naar bestemmingen buiten België.

Let op, veel M·A·C Cosmetics counters in het buitenland verwerken telefonische bestellingen. Zoek een M·A·C-winkel bij u in de buurt.