Dierproeven
Counterfeit education
Mijn Profiel
Productinformatie
Online Shoppen
Jobs
Ordering Online
Veelgestelde Vragen
Terugzending
Contactinformatie
5 redenen om te shoppen
Privacybeleid
Verzending Informatie
Algemene Voorwaarden
Online Beveiliging
Programma's en Services

M·A·C Cosmetics houdt rekening met de behoeften van make-up professionals. Het M·A·C PRO lidmaatschapprogramma is een betaald ledenprograma voor make-upartists en ander creatief talent voor wie make-up een cruciaal onderdeel van hun werk is. Het programma biedt make-up professionals een directe link met de M·A·C wereld en exclusieve ledenvoordelen.

Voor verdere informatie over het programma, voorwaarden en details over ledenvoordelen, surf naar de M·A·C PRO site. Momenteel is het enkel mogelijk om lid te worden van het M·A·C PRO programma via deze site. Ook verlengingen worden via deze website geregeld.
Het spijt ons dat je favoriete M·A·C Cosmetics product werd stopgezet. Bij het nemen van zo'n beslissing houden wij steeds rekening met verschillende factoren:

1. Er is een gelijkaardig product ontwikkeld, waarvan wij vinden dat het een betere prestatie levert.

2. Eén van de ingrediënten is stopgezet door de leverancier en we konden geen geschikt vervangproduct vinden.

3. De voorkeuren van de consument, aankoopgedrag.


Ik zou graag mijn make-up laten verzorgen door een M·A·C Artist. Hoe pak ik dit aan?

M·A·C Cosmetics biedt make-upconsultaties aan in alle M·A·C verkooppunten. Deze consultaties geven je de kans met onze professionele M·A·C Artists samen te werken.

We raden je aan contact op te nemen met een verkooppunt in jouw buurt om een afspraak te regelen en naar de kosten te informeren voor de service die je wenst. Klik hier om een M·A·C Store in jouw buurt te vinden.