Dierproeven
Counterfeit education
Mijn Profiel
Productinformatie
Online Shoppen
Jobs
Ordering Online
Veelgestelde Vragen
Terugzending
Contactinformatie
5 redenen om te shoppen
Privacybeleid
Verzending Informatie
Algemene Voorwaarden
Online Beveiliging
Programma's en Services

We hopen dat je tevreden bent met je bestelling. Indien dit toch niet het geval zou zijn, heb je de mogelijkheid de producten in originele staat te retourneren, binnen de 14 dagen na ontvangst. De producten moeten vergezeld zijn van het retourlabel dat bij je bestelling zit. De producten die je hebt besteld zullen binnen 30 dagen na het retourneren van de producten worden terugbetaald.

 


1. Verpak de producten in de originele verpakking en stop ze terug in de originele doos.

2. Verwijder alle etiketten van de doos, met uitzondering van het wit-zwarte diamantlabel.

3. Plak het retourlabel (dat in de doos van je bestelling zit) op de buitenkant van de gesloten doos. Indien het retourlabel zou ontbreken, gelieve M∙A∙C te contacteren via de klantendienst op tel. 0800 / 82 333 (Maandag tot vrijdag van 8.00u tot 20.00u en zaterdag van 9.00u tot 12.00u) of per e-mail op klantendienst@cs.maccosmetics.be om een nieuw label aan te vragen.

4. Breng je pakketje naar een UPS ophaalpunt in jouw buurt en je retour zal gratis verwerkt worden. UPS kan je retourpakje ook komen ophalen op je thuisadres tegen betaling van een toeslag. In dit geval gelieve contact op te nemen met UPS op tel. 078-250-877 of via https://wwwapps.ups.com/pickup/schedule.

Raadpleeg de sectie over beschadigde artikelen hieronder indien bepaalde artikelen schade opliepen.

Houd er rekening mee dat wij alleen producten kunnen vergoeden die gekocht werden via maccosmetics.be. Producten die je online kocht, kunnen niet terugbezorgd worden aan M·A·C verkooppunten.


Ga bij ontvangst van je bestelling steeds na of het pakket geen schade heeft opgelopen tijdens het verzenden. Het is normaal dat de verpakking er na het verzendingsproces wat verfomfaaid uitziet, maar als je artikelen zelf schade hebben opgelopen tijdens de verzending, gelieve onmiddellijk contact op te nemen met de klantendienst op tel. 0800 / 82 333 (Maandag tot vrijdag van 8.00u tot 20.00u en zaterdag van 9.00u tot 12.00u) of per e-mail op klantendienst@cs.maccosmetics.be. Zorg dat je je bestelnummer, e-mailadres en telefoonnummer bij de hand hebt voor een vlotte service. Houd ook steeds de verpakking van de verzending en de beschadigde producten bij, zodat ze door de transporteur nagekeken kunnen worden.