Dierproeven
Counterfeit education
Mijn Profiel
Productinformatie
Online Shoppen
Jobs
Ordering Online
Veelgestelde Vragen
Terugzending
Contactinformatie
5 redenen om te shoppen
Privacybeleid
Verzending Informatie
Algemene Voorwaarden
Online Beveiliging
Programma's en Services

Tijdelijk onbeschikbare / na te leveren artikelen

Indien een artikel niet meer beschikbaar is, wordt een boodschap “Tijdelijk niet verkrijgbaar” getoond op de productpagina. Helaas kan je geen producten toevoegen aan je winkelmandje, als deze tijdelijk niet meer verkrijgbaar zijn. Deze producten worden echter snel weer beschikbaar. Neem daarom enkele dagen later opnieuw een kijkje op onze online shop. Of je kunt natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan je dichtstbijzijnde M·A·C verkooppunt.
Maximum aankoopsbeleid

Helaas moeten wij bestellingen beperken tot vier [4] exemplaren per artikel, met een maximum aankoopbedrag van €400 per klant. Voor vragen hierover, kun je ons bereiken op het nummer 0800 / 82 333 (Maandag tot vrijdag van 8.00u tot 20.00u en zaterdag van 9.00u tot 12.00u) of een e-mail sturen naar klantendienst@cs.maccosmetics.be. We helpen je graag verder.

  • 1. Je kunt niet meer dan 4 exemplaren van hetzelfde artikel bestellen
  • 2. Je kunt niet meer dan 24 kleurartikelen in totaal bestellen.
  • 3. Je kunt niet meer dan 8 dezelfde artikelen bestellen van stopgezette producten.
  • 4. Je kunt niet voor een totaalbedrag hoger dan €400 per transactie bestellen.
Om een promotiecode te gebruiken, vul je gewoon de code in het "Promotiecode" veld in op de afrekenpagina tijdens het betaalproces.

Aanvaarde promotiecodes worden weergegeven op de "Bestellingsoverzicht" pagina.

Belangrijke opmerking: er kan slechts één [1] promotiecode per bestelling gebruikt worden.
Wij aanvaarden volgende betalingsmogelijkheden* :
Sofort E-Banking*
MasterCard
Visa

Het spijt ons maar wij aanvaarden enkel kredietkaarten die werden uitgegeven in België.

* Sofortbanking is de directe betaalmethode van Payment Network AG.

Met sofortbanking kunt u al tijdens de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken.
Je hoeft je niet te registreren en je hebt ook geen creditcard nodig. Je betaalt eenvoudig, veilig en snel direct via jouw online-bankrekening.

Klik hier voor meer informatie
Raadpleeg hier de lijst van banken die sofortbanking ondersteunen.

Belangrijk!
Om veiligheidsredenen moeten jouw facturatienaam -en adres overeenkomen met de naam en het adres van de kredietkaart die gebruikt is voor de betaling. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling die niet aan deze criteria voldoet, te annuleren.
Order Enquiries

Met je M·A·C account kun je steeds de status van je meest recente bestelling bekijken op de bestelstatus. Dit is de snelste en makkelijkste manier om de meest recente informatie over je M·A·C Cosmetics bestelling te krijgen.

Als je een vraag hebt op het ogenblik dat je een bestelling wilt plaatsen of als je meer informatie wenst over een vorige bestelling, neem dan contact op met onze klantendienst op tel. 0800 / 82 333 (Maandag tot vrijdag van 8.00u tot 20.00u en zaterdag van 9.00u tot 12.00u) of per e-mail op klantendienst@cs.maccosmetics.be. .

Af en toe worden bestellingen of delen hiervan door onze systemen geannuleerd om verschillende redenen, zoals:

Product(en) is (zijn) niet beschikbaar.
Er is een probleem bij het verwerken van de betalingsinformatie;
Er kan niet geleverd worden op het opgegeven adres;
Er werd een dubbele bestelling geplaatst;
De bestelling werd geannuleerd op verzoek van de klant.

Als je bestelling geannuleerd werd, ontvang je een e-mail met de reden voor annulatie. Geannuleerde artikelen zullen nooit aangerekend worden. Als je een nieuwe bestelling wilt plaatsen of als je vragen hebt over je geannuleerde bestelling, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen op 0800 / 82 333 (Maandag tot vrijdag van 8.00u tot 20.00u en zaterdag van 9.00u tot 12.00u) of per e-mail op klantendienst@cs.maccosmetics.be.