Dierproeven
Counterfeit education
Mijn Profiel
Productinformatie
Online Shoppen
Jobs
Ordering Online
Veelgestelde Vragen
Terugzending
Contactinformatie
5 redenen om te shoppen
Privacybeleid
Verzending Informatie
Algemene Voorwaarden
Online Beveiliging
Programma's en Services

WAT JE MOET WETEN OVER NAMAAK
Wat is een namaakproduct?
Namaken is het illegaal imiteren van een bestanddeel of een goed. Namaakproducten worden vaak geproduceerd met de intentie om voordeel te halen uit de superieure waarde van het geïmiteerde product. In ons geval kunnen klanten geconfronteerd worden met goederen die er uitzien als authentieke M·A·C Cosmetics producten maar die de superieure kwaliteit, het onderzoek en de geïnvesteerde ontwikkelingstijd missen die wel in al onze producten zit.
Wat M•A•C doet om namaak tegen te gaan
M·A·C Cosmetics is er trots op om de beste prestige make-up te produceren. Om deze reden gaan we met veel kracht de strijd aan tegen namaakoperaties en de personen die verantwoordelijk zijn voor de productie, distributie en verkoop van de namaakgoederen. We werken samen met de lokale, regionale en federale gerechtelijke autoriteiten en de Amerikaanse en buitenlandse douanebeambten ter preventie van de illegale verkoop en distributie van namaakgoederen. We registreren burgerlijke wettelijke stappen en werken samen met justitie tegen criminele acties. We halen websites en online veilingen die namaakgoederen verkopen van het internet af.
Waar zijn de officiële M•A•C producten te vinden?
M·A·C Cosmetics biedt zijn producten niet aan via personen, straatverkopers, vlooienmarkten, internetveilingen, onafhankelijke boetieks of niet-erkende online retailers. M·A·C verkoopt zijn producten niet aan de inkoopprijs via internet.

Om er zeker van te zijn dat je authentieke M·A·C producten koopt, kun je onze “Vind jouw MAC store” pagina bezoeken om een officieel M·A·C Cosmetics verkooppunt bij jou in de buurt te vinden. M·A·C Cosmetics is ook online verkrijgbaar op MACCosmetics.be.
Namaak aangeven
Om namaak aan te geven, gelieve te bellen naar +32(2) 716 85 19 of te mailen naar consumerrelations@be.maccosmetics.com. De volgende informatie is nuttig voor ons om de actie tegen namaak tegen te gaan:
- Naam van de locatie en adres
- Type locatie (ebay, onafhankelijke boetiek, niet-erkende retailer enz.)
- Product dat verkocht wordt
- Details van enkele handelsmerken (het M·A·C logo of specifieke ontwerpen)